BUTT LIFTING

Vacuüm butt lift

Wanneer het gaat om het ideale vrouwenfiguur, spelen billen een belangrijke rol.

De rondingen van een vrouw vergen veel verzorging en trainingen om het te vormen tot het gewenste plaatje. Bij de vacuüm butt lift treatment maken wij gebruik van vacuüm therapie. Hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

Hoe werkt het?

De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk en pompt het omhoog. 

Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis ook verminderd door de cupping. 

Tijdens de behandeling wordt een koepel op de billen geplaatst. Door een pompje wordt de lucht langzaam uit de koepel gezogen. Dit resulteert in zwelling van de billen en het uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Oftewel: volle, ronde billen!

Dus het is niet gevaarlijk?

Nee, integendeel. Het is juist heel goed voor je lichaam! De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulite en klonterige vetafzetting. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbaar manier.

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen een rode/blauwe plek rondom je billen krijgen door de vacuüm cupping.

Dit is dus een behandeling zonder groot gevaar of risico!

Butt lift treatment

Losse behandeling
€65,-  ±  45 min

Voordelig pakket 
6 behandelingen €360,- 
12 behandelingen €695,-

Butt lift treatment icm Madero Therapie

Losse behandeling
€79,95  ±  60 min

Voordelig pakket
6 behandelingen €465,-
12 behandelingen €875,-

Aanbevolen sessies

Voor een perfect resultaat zijn ongeveer 12 sessies aanbevolen.

Je dient de Butt lift minimaal één keer per week te ondergaan. Bij minder frequent gebruik zal het langer duren voor het vet wordt gemobiliseerd naar de gewenste plek.