MERKEN

Salonnepro 

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan gaat het niet alleen over anti-veroudering. Dat gaat ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen en allerlei andere huidproblemen door stress en onbalans.

De fabrikant, dat is Salonnepro zelf. Met trots creëren, ontwikkelen en produceren ze de producten zelf.

Dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, ftalatenvrij, vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Medex

Medex Bio Science Cosmetics staat bekend om het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten in de huidverzorgingsproducten. Medex-producten zijn dan ook vrij van schadelijke chemicaliën en conserveringsmiddelen. En dat komt zowel het milieu als de gezondheid ten goede. Medex is ook dierproefvrij. 

 

Effectieve Huidverzorging


Medex Bio Science Cosmetics staat bekend om de effectieve huidverzorgingsproducten met goede resultaten. Zijcombineren wetenschappelijke innovatie met natuurlijke elementen om huidproblemen aan te pakken en de algehele huidtoestand te verbeteren.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid 


Medex Bio Science Cosmetics is een gerenommeerd merk dat zich al meer dan 40 jaar inzet voor kwaliteit. Een stevig fundament dus, als het gaat om effectiviteit en veiligheid van de producten.


Lycon

Skincare Apeldoorn werkt voor het ontharen met de waxen van Lycon. Deze waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van natuurlijke oliën maakt dat de waxen ook meteen verzorgend zijn. De wax is ook nog eens heel zacht. Dat beperkt huidirritatie en daarmee is Lycon-wax ook heel geschikt voor het ontharen van het gelaat.

Esthemax HydroJelly Masks 

HydroJelly Masks zijn anders dan 'gewone' alginaatmaskers. Deze maskers zijn namelijk doordrenkt met elektrolyten. Elektrolyten zijn hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Elektrolyten zijn geladen deeltjes - mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die elektriciteit geleiden zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Elektrolyten worden niet door het lichaam zelf aangemaakt, maar dragen dus enorm bij aan de voorwaarden voor echte huidverbetering. 
De HydroJelly Masks van Esthemax zijn daarom essentieel voor iedere huidverbeterende behandeling.

Directe werking

  • Balanceren pH-waarde
  • Vochtbinding in de huidcellen
  • Herstellen van de huidbarrière, de bescherming
  • Verbeterde stofwisseling mitochondriën

Alle maskers zijn vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, talk en maiszetmeel.

Het assortiment van HydroJelly Masks bij Skincare Apeldoorn is heel divers. Er is voor ieder huidtype en alle huidcondities is er een perfecte match.

Je kunt een behandeling kiezen waar een HydroJelly bij in zit, maar je kunt dit ook los toevoegen aan je behandeling!