MADERO THERAPIE

Wat is madero therapie? 

Body sculpting zonder chirurgische ingreep: dat is madero therapie. Bij deze Colombiaanse bindweefselmassage maken we gebruik van een holistische massagetechniek waarbij krachtig en effectief wordt gewerkt aan het accentueren van de lichaamscontouren en het verminderen van cellulite.

Bij deze massagetechniek maken we gebruik van houten massage tools. Met deze tools stimuleren we het lymfatische drainagesysteem van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat giftige stoffen worden afgebroken, het metabolisme wordt versneld en de lichaamscontouren verbeteren. Door druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen, helpt madero therapie om de lichaamscontouren te accentueren.

Een ontspannen lichaam en geest

Madero therapie verwijdert oppervlakkige en dieperliggende cellulite, ondersteunt gewichtsverlies en geeft je lichaam vorm.

Daarnaast heeft deze madero therapie een ontspannende werking op lichaam en geest, vermindert het stress en stimuleert madero therapie de organen en de bloedcirculatie. De body sculpting massage kan als pijnlijk worden ervaren. Wordt het te erg? Geeft dit dan gerust aan tijdens de behandeling; dan houden we er rekening mee.

Kosten

Losse behandeling bovenbenen + billen
€60,- ±  45 min

Voordelig pakket 
6 behandelingen €345,-
12 behandelingen €695,-

Aanbevolen sessies

Voor het beste resultaat kan madero therapie worden toegepast in kuurverband. Vanaf 5 behandelingen zie je meestal resultaat, maar voor het beste resultaat adviseren wij minimaal 12 behandelingen.