GEZICHTSBEHANDELINGEN

Salonnepro of Medex

Meet & Treat ± 90 min €79,- (incl. epileren)

Omdat iedere huid weer anders is vraagt de behandeling en verzorging van jouw huid om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Of je nu wilt werken aan een onzuivere huid, pigmentatie, roodheden, grove poriën, huidverjonging, rimpels of gewoonweg jouw huid goed onderhouden, tijdens onze Meet & Treat maken we de start van het traject om jouw ideale huid te bereiken.

Deze behandeling start met een kennismaking en huidanalyse. Hiermee breng ik jouw wensen goed in kaart. Hierna vindt er een behandeling plaats specifiek afgestemd op jouw wensen en huidconditie.

Deze behandeling bestaat uit:

Reiniging, dieptereiniging, het verwijderen van dode huidcellen met een peeling, een korte massage van het gezicht, hals, decolleté, de nek en schouders, een masker en wordt afgesloten met een crème voor de dag of nacht.

Salonnepro of Medex


Cleansing Treatment 45 min €50,-

Last van onzuiverheden en kan jouw huid wel een goede reiniging gebruiken? Dan is deze behandeling geschikt voor jouw huid.

De behandeling bestaat uit:

Reinigen, dieptereiniging, vapozone, het verwijderen van dode huidcellen met een peeling, verwijderen van onzuiverheden, een masker en wordt afgesloten met een crème voor de dag of nacht.

Salonnepro of Medex 


Boost your skin Treatment ± 75 min €69,- (incl. epileren)

Heb je geen specifieke wensen maar wil je gewoon een lekkere oppepper voor je huid en even lekker ontspannen? Dan is deze behandeling iets voor jou.

Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen, dieptereiniging met een borstelapparaat, vapozone, het verwijderen van dode huidcellen met een peeling, verwijderen van onzuiverheden, ampul, korte massage van het gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, een masker en wordt afgesloten met een crème voor de dag of nacht.

Salonnepro


Glow Treatment ± 60 min. €89,- (incl. epileren)

Kan jouw huid wel een glow en ultieme boost gebruiken? Dan is deze gezichtsbehandeling iets voor jou.

Je gaat meteen met een stralende huid de deur uit.

Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen, dieptereiniging, het verwijderen van dode huidcellen met een milde peeling, een korte massage van het gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, ultiem ontspannen met een lifting glow mask, cupping van het gezicht en wordt afgesloten met een serum en een crème voor de dag of nacht.

Salonnepro


Redness Calming Treatment ± 60 min. €79,-

De Redness Calming Treatment behandeling is een behandeling voor de gevoelige huid. Er wordt rekening gehouden met de gevoelige huid en met eventuele couperose of rosacea. De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan.

Deze behandeling bestaat uit:

Reinigen, het verwijderen van dode huidcellen met een peeling, een korte massage van het gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, masker, Ice Globes, toner, vitamine serum, calendula olie en een crème voor de dag of nacht.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van Ice Globes. De koude temperatuur van de Ice Globes stimuleert de bloedcirculatie waardoor zwellingen en roodheid verminderen. Daarnaast zijn de Ice Globes zeer effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels omdat de huid wordt gestimuleerd zichzelf te vernieuwen. Ook zorgen zij ervoor dat de producten dieper in de huid doordringen waardoor ze nog effectiever worden.

Salonnepro 


Vitamine C / Vitamine B3 Treatment ± 90 min. €95,- (incl. epileren)

Deze behandeling is uniek omdat er gebruik wordt gemaakt van 2 soorten vitamines. BioActive Vitamine C en BioActive Niacinamide (B3). Deze versterken elkaars werking wanneer ze over elkaar heen worden aangebracht. Dit noemen we ‘vitamin layering’.

Deze behandeling bestaat uit:

Reiniging, vapozone, onzuiverheden verwijderen, het verwijderen van dode huidcellen met een peeling, een korte massage van het gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, aanbrengen Vitamine B3, aanbrengen Vitamine C, ultiem ontspannen met een glow masker van Esthemax, Ice Globes en een crème voor de dag of nacht.

Wat doet (BioActive) vitamine C:

Verminderen van hyperpigmentatie, verbetert de wondgenezing, zorgt voor hydratatie en vochtbehoud, antioxidant beschermt tegen schade van vrije radicalen (vroegtijdige veroudering/huidschade), stimulatie van collageenaanmaak, vermindering van ontstekingen en verbeterde huidbarrière.

Wat doet Vitamine B3 (Niacinamide):

Huidbarrière versterken, verminderen van ontstekingen, reguleren van de talgproductie, verkleinen en verfijnen van poriën, verminderen van hyperpigmentatie, antioxidant (neutraliseren van vrije radicalen) en verbeteren van de algemene huidtextuur.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van Ice Globes. De koude temperatuur van de Ice Globes stimuleert de bloedcirculatie waardoor zwellingen en roodheid verminderen. Daarnaast zijn de Ice Globes zeer effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels omdat de huid wordt gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen. Ook zorgen zij ervoor dat de producten dieper in de huid doordringen waardoor ze nog effectiever worden.

Extra opties

Wil je ook geëpileerd, geverfd of gewaxt worden, dan dien je dat erbij te boeken in de online agenda (zie combinatiekorting).

Bij sommige behandelingen zit het epileren van de wenkbrauwen er al wel bij in.

Kom je voor de eerste keer of ben je lange tijd niet geweest? Plan dan een Meet & Treat behandeling in en we gaan kijken welke behandeling het beste bij je past.